onsdag 18 mars 2009

På eftermiddagen var jag och Adam på utvecklingssamtal. Tänk vad stor han har blivit. Snart har han gjort fyran också. Han är jätteduktig, har verkligen lätt för sig i skolan, kul brås väl på mor sin*fniss*.

Ikväll hade vi även planeringsmöte hemma hos Cissi inför vår Sälen resa. Ska fyra familjer åka på semester ihop så krävs lite planering. Vi ska dock bo i två stugor. Vi styrde upp matlistan så nu vet alla vad de ska handla, ha ha.

Nej nu ska vi titta på Rent hus, riktigt äckligt program. Får ens eget hus att verka som "rena" drömmen. (nu var jag väl vitsig)

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Man får ju titta på sådana där program, så att man sansa lite. Håller just nu på och plockar lite. Åker ju söderöver i helgen igen. Nästa vecka tar jag långhelg. Anki och Ida följer med till Helsingborg, ska bli sååå kul. Vi ska luncha och shoppa och bara vara. Kanske åker över till Danmark en sväng. Vi ska ta det lite som det kommer. Sitta vid havet och ta en öl på någon uteservering.... ;-))) njuta av livet! Sedan blir det ju snart sthlm, ska också bli kul. Då kan man ju lättare bara dra och folk kan komma på besök. Får se när vi får lägenhet. Det är ju Hammarby som fixar. Skönt!!! Kram

Annas värld sa...

Ja får se om vi kan hinna med Helsingborg nåt i vår, tidig sommar. Vore skönt att möta våren i Skåne. Hur är ni i Åhus i sommar?