måndag 16 februari 2009

Idag blev det lek och buslandet. Tilda och Alma fick ju ett besök där av oss i julklapp och nu äntligen var det dags att åka dit. Liselott och barnen var också med, trevligt.
Innan var Adam hos camilla på hårstudion och klippte sig. Han vill ju ha en längre frisyr men för det måste man ju klippa sig ibland. Han blev jättefin.

Igår gjorde Lif en plattmatch mot Guif på bortaplan. Idag i Na så var betygen på spelarna inte så bra. Var väl bara Binai som fick godkänt. Clemons Axelsson fick betyget URUSEL det var första gången jag såg att nån fått det, såg faktiskt lite roligt ut.

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Tjena! Kul att ni varit på lek & Bus landet. Kanske ska ta det här i Helsingborg någonting!!! Melker har ju aldrig testat det :-) Kul att se Adams nya frilla. Du kan inte lägga ut det på facebook så jag får se. Funderar på att ta en tripp till Höganäs idag o outleten. har visst kosta boda, riktigt billigt. Vill se vad det är! Kram från Skåne

Gudrun sa...

Var till lek & buslandet i Helsingborg istället för Höganäs ...var ju jättekul. Melker helvild, Vi kan väl få hänga på till Örebro någon gång när ni åker. Vore jättekul!