tisdag 29 september 2009

Såg ni inte gårdagens program av Holywoodfruar så missade ni några goa skratt. Maria tror jag att hon heter hon hade äntligen börjat jobba och tjäna egna pengar. 400 dollar fick hon för att styla ett hus inför försäljning, det tog en halv dag för henna att bära in och placera ut fula plastblommor bortikring i huset. Haha vilket skämt inte en ända möbel bara blommor. Jag skulle kunna ha gjort det både fortare, finare och för mindre pengar än henne. Men jag säger som syrran -Hon är bra go hon. Och sen fick man sig ytterligare ett gapflabb när hon skulle överraska sin familj för pengarna hon tjänat. människan gick och köpte ett kylskåp som hon fyllde med deras favoritmat, Vaaaa??? jag fattade ingenting, vad åt de annars och varför skulle de där ungarna som bodde i en rik familj med massor med lyxbilar bli så överraskade åt ett fullt kylskåp.
Det roligaste var nog ändå att hon placerade en plastblomma uppepå kylen som pricken över i:t så det skulle bli riktigt fint.

Jaja jag säger då det, men det är tur att det sänds för det gör att vi har fullt med samtalsämnen på kyrkis på tisdagar, även papporna kollar;)

Inga kommentarer: